Get On Board

June 17, 2011 0 Comments cerita 352 Views

‘Get On Board’ atau ‘Jom Sertai Kami’ adalah motto kempen UNICEF Malaysia untuk menghentikan penderaan kanak-kanak. Menurut laman web UNICEF Malaysia, kes penderaan kanak-kanak semakin meningkat dan ia aliran yang membimbangkan. Tujuan utama kempen ini adalah untuk mendedahkan rakyat Malaysia kepada pengetahuan, pemahaman dan sumber untuk menghentikan penderaan kanak-kanak

Apa yang lebih menarik adalah kempen ini digerakkan secara digital bermaksud secara online dan juga muat turun bahan-bahan kempen. Pengunjung boleh turut serta dengan klik pada banner di atas atau bawah, daftar kan diri dengan isi borang. Setelah borang diisi pengunjung akan diminta membuat tangan dengan mewarnai template tangan sedia ada sebagai tanda penglibatan, kemudian belajar/mengambil tahu maksud kesuluruhan kempen serta akhirnya berkongsi.

GoB_webbanner_468x60

Bagi yang berminat dan inginkan maklumat lanjut boleh hubungi pegawai UNICEF dibawah:

Tel: 03 2095 9154
Email: fzahri@unicef.orgĀ 

atau kepada mereka yang tinggal di Selayang dan kawasan berdekatan serta ingin menderma boleh hubungi saya dengan menggunakan borang ‘contact’ dan saya akan berikan nombor telefon sukarelawan UNICEF di sini.

laporkan_dera

About author

Related articles

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply